Välkommen!


Välkommen in! Epilering med diatermi, en lyxig ansiktsbehandling eller vackra smycken? Vi fixar det.

Tuesday 2 December 2014

Härliga 24-timmarscremer från Sans Soucis


Sans Soucis Daily Vitamins Anti-Age Anti-Ox Firming 24-h Care

För vem? För mogen och krävande hud.

Egenskaper: 24-timmarscreme för den mogna huden med en anti-age-formula som förhindrar miljöbetingat, för tidigt åldrande. Formulan är rik på hudvårdande vitaminer som skyddar mot skadliga angrepp av fria radikaler och förbättrar hudens spänst och elasticitet. Den optimerar hudstrukturen, verkar återfuktande och
stärker hudens motståndskraft. Huden ser tät, fast och ungdomlig ut och lämnas med en underbart mjuk känsla. Innehåller 76,8% naturliga ingredienser och är parabenfri. 

Sans Soucis Daily Vitamins Moisture Plus Multi-Protection 24-h Care

För vem? För torr och fuktighetsfattig hud.

Egenskaper: En rik 24-timmarscreme för torr hud som balanserar fuktighetsnivån långvarigt i huden med hjälp av hudvårdande vitaminer. Cremen mildrar torrhetslinjer och rynkor och skyddar mot de skadliga effekterna av fria radikaler. Den verkar intensivt fuktgivande, lugnar huden och motverkar uttorkning.
Dessutom förbättrar den celldelningen och stimulerar cellförnyelsen, vilket ger en jämnare och fräschare hud. Innehåller 87,6% naturliga ingredienser och är parabenfri. 

Sans Soucis Daily Vitamins Sensitive Detox Gentle 24-h Care

För vem? För känslig hud.

Egenskaper: 24-timmarscreme för känslig hud som med hjälp av hudvårdande vitaminer verkar lugnande och balanserande på huden och minskar lättare irritationer. Cremen bevarar hudens naturliga skyddsbarriär och lämnar även en skyddande film på hudytan som minskar de skadliga effekterna av yttre påfrestningar. Den tillför
fukt, minskar linjer och rynkor och ger en slätare hud. Formulan motverkar fria radikaler och miljöbetingad stress samtidigt som den stimulerar hudens avgiftningsprocess. Dessutom förbättrar den celldelningen, stimulerar cellförnyelsen och lämnar huden mjuk och smidig. Innehåller 88,7% naturliga ingredienser och är parabenfri. 

No comments: