Välkommen!


Välkommen in! Epilering med diatermi, en lyxig ansiktsbehandling eller vackra smycken? Vi fixar det.

Thursday, 1 December 2011

Åldras med behag

Igår kom det in en kund som efterfrågade en creme som bara gav vård och näring, absolut inget lift eller anti-rynk. "Jag är sextio år" sa hon. "Jag vill inte ha en massa lyft och utslätning, utan jag vill låta min hud få åldras, men jag vill ge huden det bästa i fråga om vård och näring:" Den här kvinnan såg inte en dag äldre ut än 48 och det syntes verkligen att hon brytt sig om sin hud. Och hon hade ju väldigt vettiga synpunkter. Alla vill ju faktiskt inte ha uppstramande och utslätande produkter utan faktiskt bara vårda och vara rädd om det man har. Hon gick nöjd härifrån med en burk av Biodrogas Age Performance Formula för mogen hud. Den är just förstklassig vård för en kvinna som vill åldras vackert :-) Den stärker upp huden som blivit tunnare på grund av att östrogennivåerna i kroppen har sjunkit och håller den mjuk och genomfuktad.

2 comments:

Anncathrine BR said...

Jaha, det var ju en mogen och klok människa.
Jag för min del vill ha en kräm med MYCKET antirynk i, mycket lyft i, jag vill INTE att min hud ska åldras alls helst! Finns den krämen?
Jag är beredd att betala en bra slant!
Knivar och sprutar av olika slag undanbedes, det vågar jag mig inte på, så en kräm istället vore finfint!
Finns den? Säljer ni den?

Kram Anncathrine

Parfymista said...

Sensai by Kanebo har två jättefina cremer som heter Wrinkle Repair respektive Lifting Cream. Fantastiska båda två. I början av våren kommer Clinique att lansera en jätteeffektiv lift-nattcreme...