Välkommen!


Välkommen in! Epilering med diatermi, en lyxig ansiktsbehandling eller vackra smycken? Vi fixar det.

Monday, 30 January 2012

60% bättre resultat av din hudvårdSENSAI BY KANEBO lanserar nu en banbrytande hudvårdsnyhet, PRIME SOLUTION, som innehåller innovativ cellkommunikationsteknologi. PRIME SOLUTION är en lotion som innehåller Sanzashi Extract, en teknologisk världsnyhet som förbättrar hudcellernas mottaglighet och kommunikation med över 60 %. Extraktet återupplivar de celler som har blivit mindre mottagliga och mindre produktiva med åldern.

Koishimaru Silk EX optimerar cellernas miljö genom att hjälpa till att producera det i huden naturliga ämnet hyaluronsyra. Detta ger en perfekt miljö för cellerna och säkerställer därmed att hudens naturliga fuktreserver alltid är fyllda, för att ge en frisk och silkeslen hud. Istället för din vanliga Silk Lotion eller Cellular Performance Lotion använder du istället  PRIME SOLUTION för att effektivisera din hudvård optimalt.

Tack vare dessa två unika ingredienser ser PRIME SOLUTION till att huden återfuktas och förbereds för att få ut det absolut bästa av efterföljande hudvårdsprodukter. Det fantastiska med den här produkten är att den förstärker effekterna av den essence eller den creme du lägger ovanpå med hela sextio procent!

Välkommen till oss så bjuder vi dig på ett prov på PRIME SOLUTION så långt lagret räcker!

2 comments:

Blommiga Rutan said...

Det där blev man ju lite nyfiken på! Tittar nog in imorgon.

Kram Anncathrine

Parfymista said...

Ja du är välkommen att hämta ett gratisprov :-)