Välkommen!


Välkommen in! Epilering med diatermi, en lyxig ansiktsbehandling eller vackra smycken? Vi fixar det.

Saturday, 28 July 2012

Bruna ben
Nu kan du få perfekt bruna ben med underbar gyllene lyster - glöm åderbråck och skavanker!

Golden Legs är 100 % vattenfast bara minuter efter applicering och kan till och med stå emot svett och klor. Den står därmed helt emot väta och försvinner inte vid dusch eller bad. Den är helt oljefri och färgar inte av sig på kläder, handdukar eller lakan. Golden Legs innehåller exklusivt 24 karats rent guld för vacker lyster. Den är lätt att applicera, ger inga ränder och torkar snabbt till en lysande matt guldfinish med silkeslik reflektion. Benen får en fantastisk färg och blir härligt mjuka, jämna och sensuella.

Golden Legs har en lätt och mjuk konsistens som inte täpper igen porer, utan låter huden andas. Den jämnar ut och döljer benens alla brister såsom fräknar och åderbråck. Det rena guldet ger huden en fantastisk lyster. Produkten innehåller ingen guldfärg utan ger en endast en exklusivt diskret effekt av guldskimmer.

Golden legs kan användas dagligen året om och har en mycket bra hållbarhet. Applicera ett tunt lager med Golden Legs på huden, sprid ut med händerna och låt verka i några minuter för den vattenfasta effekten. Efter applicering bör händer tvättas med tvål och vatten. Vänta i ca 4 minuter efter applikation och du kan klä dig i de ljusaste kläder utan att riskera kladd på textilier. Färgen fäller inte och du kan sola och bada i både pool och hav utan att färgen försvinner. Obs - Produkten innehåller inte solskyddsfaktor.

No comments: