Välkommen!


Välkommen in! Epilering med diatermi, en lyxig ansiktsbehandling eller vackra smycken? Vi fixar det.

Friday 23 March 2018

En riktig vinnarfoundation - Grattis SENSAI!




SENSAI FLAWLESS SATIN FOUNDATION

SENSAI Flawless Satin Foundation har haft en fantastisk start sedan lanseringen i höstas och har sedan dess tilldelats många priser!

Daisy Beauty Awards: 2018 utsågs den som vinnare av Daisy Beauty Awards 2018 som ”årets bas-makeup” med motivering från juryn:

”Ytan är inte allt – utom när det kommer till grunden! Här har vi en vinnare som jämnar till, slätar ut och skapar perfekt bas att bygga vidare på. En lysande stjärna i en ny generation av högteknologisk makeup.”

Tara Beauty Awards: SENSAI Flawless Satin Foundation utsågs även som vinnare av Tara Beauty Awards som årets foundation med motiveringen:

”En silkeslen foundation med ett filter som lämnar en osynlig slöja över huden som får den att se felfri ut, timme efter timme”.

SENSAI GLOWING BASE

Amelias bäst i test: SENSAI Glowing Base är också en glad vinnare och utsågs av Amelia som årets ansiktsprimer 2017 med motiveringen:

”En svagt rosatonad lotion med rent magisk effekt: färgskiftningar tonas ut, hudytan blir jämn och får en lyster som om den vore klädd i ljus”

No comments: